Praktijkinfo

Ik behaalde mijn Master in de Kinesitherapie aan de KHBO Brugge in 2007. Daarna werkte ik gedurende 5 jaar in een gespecialiseerde praktijk in Brugge. Uiteindelijk startte ik mijn eigen kinepraktijk in Jabbeke in 2011. Met Cure & Perform leg ik voor 100% de focus op kinesitherapie, revalidatie en sportbegeleiding.

Door de jaren heen specialiseerde ik me in diverse vakgebieden. Ik school mezelf voortdurend bij zodat ik mijn klanten gericht kan behandelen en hun specifieke klachten efficiënt kan bestrijden en wegnemen.

Al jaren ben ik gepassioneerd bezig met sport. Als kinesist van voetbalclub KSV Jabbeke kom ik vaak in contact met geblesseerde voetballers die nood hebben aan de juiste begeleiding. Om sporters te helpen hun prestaties te verbeteren of terug te komen na een blessure, volgde ik een opleiding tot physical coach. Voor sportbegeleiding op maat kan je ook bij Cure & Perform terecht.

Ik ben als kinesitherapeut gedeconventioneerd. Het tarief voor een basisbehandeling in 2022 bedraagt 32€. Op de site van het riziv vind je de terugbetalingen hiervoor terug. Honoraria, prijzen en tegemoetkomingen van kinesitherapeuten – RIZIV (fgov.be) Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor kinesitherapeuten met name AXXON. Beroepsvereniging kinesitherapie | AXXON, Physical Therapy in Belgium De toezichthoudende autoriteit voor kinesitherapeuten is de Provinciale Geneeskundige Commissie West-Vlaanderen. Provinciale Geneeskundige Commissie West-Vlaanderen | Vlaanderen.be

Wil je graag meer weten over de behandelingen of werkwijze van Cure & Perform? Neem vrijblijvend contact op!

Tot binnenkort!

Bram Baes
Kinesist & physical coach